Kurs i redesign og omsøm

Lyst til å redesigne og kle deg i egendesignet omsøm? Da er dette sykurset for deg!

Sykurset passer alle nivåer, og du velger selv hva du vil lage. Sammen tegner vi av mønster, klipper og syr sammen ditt unike, redesignede produkt. Den skapende prosessen er i fokus.

Du tar med stoff; det kan foreksempel være en ubrukelig gardin, en duk, et dynetrekk, en genser.

Vi går igjennom litt syteknikk, og vil bistå med syopplæring på maskinene våre, gi deg hjelp med ideskisse, verktøy og forslag til mønster.

Hvis du føler deg usikker på å sy noe fra bunnen av, er dette kurset midt i blinken for deg. Redesign er en god måte å øve seg på.  Avlagte gardiner, sengetøy, duker og tepper kan bli nye, redesignede produkter eller klesplagg uten at det trenger å koste så mye, hverken i tid eller penger.

 

Ferder Kulturverksted stiller med 4 nye, toppmoderne symaskiner. Maskinene du kan få sy på hos oss, er Janome Decor 6050, samme modell som bl.a er brukt av deltakerne i Symesterskapet på nrk.Vi vil bistå med enkel syopplæring på våre maskiner. Ønsker du å ha med egen symaskin, avtaler vi dette på forhånd. Vi gir ikke syopplæring på andre maskiner enn våre egne. Kurset varer fra kl 10-17, og vi ferdigstiller ditt prosjekt denne dagen, uansett klokkeslett.

 

Gjennom kreativitet og skaperglede skal vi skape forståelse og forkjærlighet for gjenbruk, samtidig som du lærer et håndverk. 

Kurset ledes av Camilla W. Bjune, som har mange års erfaring med søm og design. Hun designer mønster selv, og deler flere av disse på redesignkurset.

 

Camilla reparerer også klær for Fiks Reparasjonsverksted, og syr og strikker gjenbrukbare emballasjeprodukter for Bare Vare. Alle sømprosjektene sine deler hun på instagram under profilen @arcticgrannie. Hennes egen klessøm har også en bærekraftig profil og går under navnet Arvegull. 

 

På redesignkurset vil du få forslag til gode redesign som passer ditt materialvalg.

Dato for kurset:

24.november 2019

 

Påmelding

Kursavgiften er kr 800.- og inkluderer undervisning, kaffe/te og en god lunsj. Send påmelding til epost: fiks@ferderkulturverksted innen 1.november . De som melder seg først får plass. Påmeldingen er bindende. Mer info? Se arrangement

 

Stedet 

Vi holder til på vakre Tjøme hvor det er verksteder, aktivitetsrom, kurslokale med kjøkken og uteområder tilrettelagt for lek og læring.

Færder Kulturverksted

 

 

 

 

 

 

 

Angrefrist

Deltakeren har angrerett etter angrerettloven §20 og kan gi skriftlig avmelding inntil 14 dager etter påmeldingen. Benytter deltakeren seg av denne angreretten blir den ikke belastet for kursavgift. Faktura for kursavgiften sendes ut 14 dager etter påmelding med 30 dagers betalingsfrist. Ved avmelding senere enn 21 dager før kursstart må heile kursavgiften betales. Ved spesielt tungtveiende grunner kan deltakeren melde seg av kurset og få refundert hele kursavgiften.

For mer info. Ta gjerne kontakt:

Camilla Bjune

Mob: 94221526

www.ferderkulturverksted.no

 

Vi takker for støtte til Fiks Reprasjonsverksted !