EN SOMMEROPPLEVELSE DU SENT VIL GLEMME !

Bli med på tidenes beste sommerskole! Gjennom en kreativ og aktiv uke vil du lære å sjonglere, snekre, animere, filme, lage mat, fotografere og skape figurteater.

I løpet av en uke vil du få kokkelere sammen med en superkokk, snekre fuglekasser, få ting til å bli levende gjennom en animasjonsfilm, fotografere, skape en figurteaterforestilling, sjonglere med baller og mye mye mer!

sjonglør

Vi har laget til et helt spesielt opplegg for å gjøre disse sommerdagene til uforglemmelige opplevelser. Hver morgen møtes vi kl. 8.30 på Eidene og går gjennom skogen til Færder Kulturverksted på Ødekjære.

Oppdagelsestur

 

Sommerverkstedet arrangeres i starten og slutten av sommerferien, mandag til fredag fra kl.09.00-15.00.  Kursdeltakerne kan være fra 8 år til 16 år. Pris 1500,-

Fermentering av kål. Supermat! Foto: Martin Eldøy

På sommerverkstedet er vi som ledere opptatt av å være tilstede for barna, at vi kan formidle  kunnskap på en måte som gjør at barna tilegner seg og mestrer nye ferdigheter. Hva skal til for at vi kan ta vare på kloden vår ? Vi tar ansvar! Vi  bruker ikke plast eller engangskopper og barna er med og vasker opp etter måltidene. Gjennom praktiske skapende arbeid ønsker vi å bidra til at barna blir mer bevisst det samspillet som er mellom naturen og det samfunnet vi lever i – og gi de gode verktøy til å handle i forholde til disse. Vårt ønske er å formidle budskapet om bærekraftig utvikling på en best mulig måte, og det kan bare oppnås gjennom at vi tar aktive klimavennlige valg. Det krever forståelse for hvordan egne holdniger og handlingsmønstre påvirker miljøet.

Til de av dere som var med forrige sommer; det vil bli nye opplevelser og nye gleder! Og MASSE tid til lek, morro og til å få nye venner.

 

Ved å lese artikkelen som var i lokalavisen Øyene 30/8 2018 får dere et godt tilbakeblikk på sommerverkstedet, med mange fine bilder! KREATIVITET I BLOMST

Velkommen til både nye og «gamle» elever!

Maten er servert!