De unges blikk på Grønn Øy Festival

Hva er egentlig bærekraftig utvikling? Hva handler klimatilpasning om? Hvordan ser et økologisk fotavtrykk ut?  På Grønn Øy festivalen vil du møte Telma Bergan, som vil stille spørsmål og lage saker om og fra festivalen.

14-åringen skal være Locus sin nye unge journalist. Hun har ansvar for å lage intervju og ta bilder, men skal også ellers skrive om ting som opptar de unge (i alle aldre) på Grønn Øy festival.

– Dette blir spennende, jeg gleder meg, sier Telma. Hun går til daglig på Borgheim ungdomsskole, og på fritida er hun hobbyskribent og glad i musikk.

– Jeg liker å komme i kontakt med nye mennesker for å finne ut hva de tenker om fremtiden og hva vi kan gjøre for å få til en grønnere hverdag , sier Telma, som selv også er opptatt av miljø og klima.

Har du tips og ideer til hva Telma bør skrive om, nøl ikke med å ta kontakt. Enten direkte med henne på festivalen, eller via Locus på post@ferderkulturverksted.no.

Vårt ønske er å få de unges blikk på årets Grønn Øy Festival!

– Vi ønsker med dette å synliggjøre hvordan ungdommen oppfatter festivalen, hva de mener er verdt å stille spørsmål om og hvordan de oppfatter budskapet som formidles, fra scenen, på workshopene og på festivalmarkedet. Hun har fått i oppdrag å lage en serie med intervju og artikler.  Å gjøre en slik serie i forbindelse med festivalen tror vi vil bli en positiv opplevelse for både ungdommene som blir med og ikke minst for dere som lesere.

Vi takker for støtte til Locus!