Vis alle arrangementer

Etter skoletid

8. november - 29. november

Etter skoletid = Øy-Gøy + Færder Kulturverksted 
Øy-gøy & Færder Kulturverksted samarbeider for å gi deg et godt og aktivt tilbud etter skoletid.

NÅR: Kurset går over åtte dager: onsdag 6./13./20./27. november kl. 13.00- 17.00 og fredag 8./15./22./29. november kl. 14.00-17.00

For: barn i 3.-7.trinn

Sted: Oppmøte på parkeringsplassen/Lindhøy skole. Vi går samlet til FÆRDER KULTURVERKSTED, Ødekjærveien 65, Tjøme. Barna hentes på parkeringsplassen på Lindhøy skole.
Pris: 1600,- inkl. mat og materiell til longboard.

Påmelding: post@ferderkulturverksted.no

Lek og lær. Kurset er for barn etter skoletid som ønsker å prøve noe nytt – som å lage et longboard, eller noe annet som kan designes og snekres på verkstedet.
Du lærer å designe et brett slik at det blir godt å stå på, teste ut møte mellom forskjellige materialer og hvordan de oppfører seg i bevegelse. Du vil lære å kutte, sage, pusse og skru slik at du får den utformingen og det designet du selv ønsker. Og du vil være med på hele prosessen – fra A til Å. Gjennom dette ønsker vi å vekke nysgjerrigheten og gleden ved å designe, skape og å snekre eget brett.

Janne Lepperød har utgitt: «Kunst, håndverk, teknologi og design» der et kapittel er viet hvordan lage longboard. Hun har i flere år drevet snekkerverksted, er utdannet kunst og håndverkslærer og liker å jobbe med treverk.

Maren Bonsaksen har bachelor i idrett, ernæring og helse, vært deltager på landslaget i militær femkamp og har praktisk pedagogikk. Hun er opptatt av at barn skal være i aktivitet og driver Øy-gøy – fordi barn liker å bevege seg.