Vis alle arrangementer

La humla suse – sommerverkstedet

25. juni - 29. juni

13. august - 17. august

Det er sommer på Tjøme. Små summende skapninger. En matglad superkokk og animasjonsmagi. En humle som blir borte og ivrige snekkere som lager insektshotell. En dansende sjonglør og et fargerikt figurteater. Det er sommerferie!

Den første og den siste uka av sommerferien er det sommerverksted, og i løpet av en uke vil vi kokkelere sammen med en stjernekokk, snekre morsomme insekthotell, få ting til å bli levende gjennom en animasjonsfilm, og skape en figurteaterforestilling, sjonglere med baller og mye mye mer! Vi ønsker å nå flest mulig barn, og har derfor laget til et helt spesielt opplegg for å gjøre disse dagene til uforglemmelige opplevelser.

Hver morgen møtes vi kl. 8.30 på Eidene og går gjennom skogen til Færder Kulturverksted på Ødekjære. Kanskje vil det skje ting på vei gjennom skogen før vi samles rundt bålet med pinnebrød, eller annet godt, som Kim – vår eminente kokk har laget! Deretter deles barna inn i ulike grupper. Lunsjen serveres av kokken og hans gruppe, og etterpå bytter vi gruppe på nytt. I løpet av uka vil alle få være med på alt, og fredagen inviterer vi til en storslagen fest hvor barna får vist fram det som de har skapt og lært.

For: Barn og unge, 7-16 år
Hvor: Ødekjære, Tjøme, Færder kommune
Pris: 1500,- (materiale/mat inkludert)
Påmelding: janne.lepperod@gmail.com

«La humla suse» er en overskrift som knytter sommerferie, lek, kreativitet, mat og miljøkunnskap sammen.

Velkommen!
Hilsen
Janne, Kim, Tuva, Martin og Anne

Med støtte fra
Sparebankstifstelen Nøtterøy-Tønsberg

Samarbeidspartnere
                     Kunst i skolen