Vis alle arrangementer

DEBATT: KLIMA

17. februar - 17. februar

KLIMAUTFORDRINGENE OG HVA VI MÅ GJØRE!

Veslemøy Klavenes-Berge er utdannet geofysiker og har bakgrunn fra oljebransjen, men oljekrisen for noen år siden ble et skifte som i sin tur førte til en skikkelig «klimaoppvåkning». I tillegg til å jobbe for Electronic Coast og startup’en OceanTherm i Horten, driver hun i dag sitt eget selskap Bycause hvor hun vil formidle optimisme, inspirasjon og kunnskap rundt bærekraft og klimaendringer. Hun har deltatt på Al Gore sin Climate Reality Leadership Training og er en del av et stort internasjonalt nettverk av dedikerte formidlere av klimakunnskap verden over.

Veslemøy vil ta for seg de grunnleggende fakta rundt klimaforstyrrelsene og hva som er effekten av disse verden over, spesielt relatert til mat, vann og helse. Hvordan står det til og hva finnes av løsninger?

Veslemøy tror at kunnskap er den beste medisin mot «klimaangst», og at med nok inspirasjon og gode arenaer for samarbeid, kan det å jobbe for å løse utfordringene vi står overfor bli det morsomste og mest meningsfulle du kan bruke tiden din på. Hun vil også snakke om hvordan oppstarten av foreldreorganisasjonen Foreldreløftet har som formål nettopp å spre kunnskap, inspirasjon og samarbeid og å vekke voksengenerasjonen til konkret handling.

Earthrise.png