Vis alle arrangementer

GRØNN ØY-FESTIVAL

3. august - 4. august

💃🏽🕺Det er med entusiasme vi inviterer deg til sommerens store happening; 🙅🏻‍🙆‍♂️🙋🏼‍♀️💁🏻‍♀️🙋🏾‍♂️Grønn Øy Festival🌱🌱

ben-white-4K2lIP0zc_k-unsplash (1)

Grønn Øy Festivalen åpnes av Klima-og Miljøvernminister Ola Elvestuen 🎩som etterfølges av et kobbel med spennende artister, forfattere, politikere og talspersoner for en grønnere hverdag🌱og fremtid 🌎Hele festivalen vil foregå 3.-4. og 10. august 2019.🙋🏻‍♀️🙋🏽‍♂️🙋🏼‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏽‍Med kultur, politikk og markedsaktiviteter ønsker vi å sette fokus på hvordan vi kan gjøre ord til handling, skape engasjement rundt miljø og klima og fremme gode løsninger. Det vil være over 15 ulike arrangementer på festivalen, så følg med!

Festivalen er gratis, barnevennlig og engasjerende! Gjør deg klar for Grønn Øy Festival ☀️ 🎶se hele programmet www.gronnoyfestival.no
Facebook👍https://www.facebook.com/gronnoy/

Håper mange tar turen til åpningen på Mellom Rød Gård, og blir gjennom hele festivalen. Vi kan fra vår side love deilig mat og drikke, fantastisk stemning, artister og workshop fra fjern og nær. 🍎Tjøme kolonial vil ha kafé på MellomRødGård.

Festivalen skal by på kultur, kunnskap, miljø- og klimasmarte løsninger og stemningsfulle markeringer.  Vi tror at fokus på muligheter, håp og fellesskap kan aktivisere til handling som inspirerer til gode miljøtiltak.

Målet for festivalen er å skape et engasjement for naturen og miljøet, bidra til en grønn utvikling på Tjøme og i Færder kommune og invitere alle som har noe på hjertet til å formidle miljø- og klimabudskap.

Færder Kulturverksted er initiativtaker til Grønn øy-festivalen på Tjøme.