Drop INN designer, snekrer og leverer miljøvennlige produkter som ryddestasjoner, insektshotell, fuglekasser og «GreenSpot» – grønne urbane installasjoner – til Oslofjorden friluftsråd, Den Kulturelle skolesekken, Færder Kulturverksted, enkeltpersoner og bedrifter.

Som en sosial entreprenør bruker vi bærekraftige forretningsmodeller til å løse samfunnsmessige utfordringer. DroppINN utvikler stadig nye innovative og grønne produkter som gir ungdommen mulighet for å skape egne virksomheter.

Drop INN rekrutterer unge voksne som liker å jobbe praktisk og som av ulike grunner står utenfor arbeid og utdanning. Alle skal få muligheten til å oppleve mestring. På verkstedet møter de kvalifiserte veiledere og sammen utvikler vi et konsept og en ide som kan bli noe stort. Med kreativitet og praktisk arbeid skaper vi noe konkret. Sosialt entreprenørskap gir mestring, nyskaping og resultater. Vi tror at sosialt entreprenørskap kan bidra til nye og innovative løsninger for fremtidens utfordringer. 

GreenSPOT

Ryddestasjon

 

Færder Kulturverksted søker samarbeidspartnere og støttespillere til å realisere prosjektene. Ta kontakt for et mulig samarbeid Les om mer om Drop INN i artikkelen fra Tønsbergs Blad og se egen nettside for salg av insektshotell.

 

BirdINN

SumINN