«Kolstø følger ingen hitformel, bare hjertet.”

Kolstø slapp sitt åttende album, Fare, 2. februar 2018. Albumet mottok strålende kritikker bl.a med terningkast 5 i Aftenposten, Dagsavisen, NRK P1 m.fl. På festivalen vil du få smakebiter fra denne i duoformat, samt helt ferske låter fra hennes nye album som kommer ut 15.november 2019. Med seg på scenen har hun sin faste samarbeidspartner både i studio og i livesammenheng, nemlig Øyvind Røsrud Gundersen.

Hanne Kolstø har gitt ut musikk under eget navn siden 2011, og med en albumutgivelse i året siden dette har hun etablert seg som en av de mest originale og spennende artistene i den norske musikkfloraen. Hun har vært nominert til Spellemannprisen fire ganger og de siste 10 årene drevet mye turnévirksomhet i Norge, samt Europa og USA. I 2016 slapp hun albumet «Fest blikket», hennes første med norske tekster.

Vårt Land skrev i en anmeldelse en gang at «Kolstø følger ingen hitformel, bare hjertet.” En sannhet som gjelder hele Hanne Kolstøs karriere. En karriere som forøvrig startet i Kristiansand for nøyaktig 10 år siden.

Foto: Sigve Knardal