Drop Inn insektshotell på plass på Tjøme kolonial

Det er St.Hans og sommergjestene strømmer til Tjøme! Sommer på Tjøme er barbente føtter, bølgeskvulp, saltvann i håret og humla som suser forbi der du ligger i hengekøya og nyter livet. Men vent nå litt? Hvor ble det av den humla…?

Forskning viser at insektene våre lever i hardt vær, og både humler og bier blir stadig færre. Det har gutta i Drop Inn insektsbolig lyst til å gjøre noe med!

Lokalproduserte insektsboliger

Dropp Inn insektsbolig lager insektshotell fra lokale, kortreiste materialer.

Drop Inn er en liten, lokal Færder-bedrift startet av tre unge gutter fra Tjøme og Nøtterøy. Med fokus på bærekraft ønsker Peder, Even og Mathias gjøre en forskjell, og de har startet med å tenke på noen av de minste blant oss: Insektene.

Insektene våre er selve navet i næringskjeden, og uten insektene mener forskere at verden rett og slett ikke vil fungere. Sånn kan vi ikke ha det! Med lokalt og kortreist materiale, lager derfor Drop Inn insektsboliger hjemme på Tjøme. Insektshotellene kan du kjøpe på nett, og nå også på en av sommerøyas hyggeligste butikker Tjøme kolonial.

 

Kortreist og håndlaga på Tjøme kolonial

Tjøme kolonial selger god kvalitetsmat basert på gode og rene råvarer, med fokus på økologiske råvarer og hjemmelagde delikatesser. Drop Inn insektsboliger og Tjøme kolonial er en perfekt match, og det første insektshotellet ble solgt allerede da vi plasserte dem i hylla! Er det tomt når du kommer for å handle, bestill et på nett eller spør Linn og Kim bak disken om flere.

Her står insektsboligene fra Drop Inn sammen med deilig økologisk frukt og grønt på Tjøme kolonial.