Kreativt sommerverksted

Verkstedet foregår i sommerferiens første og siste uke, for barn mellom 8 og 16 år.Her skal deltakerne blant annet kokkelere, sjonglere, snekre, animere, filme og lage figurteater. Miljø og bærekraftige løsninger er gjennomgangstonen.

Hver morgen starter med en rusletur gjennom grønn og vakker skog før vi samles i hagen der verkstedet er. Deretter deles barna i små grupper og i løpet av dagene vil de være med på ulike aktiviteter.

Lunsjen lager barna selv. Gjennom praktisk skapende arbeid ønsker vi å bidra til at barna blir mer bevisst det samspillet som er mellom naturen og det samfunnet vi lever i – og gi de gode verktøy til å handle i forholde til disse.

Vil du være med å kokkelere, sjonglere, snekre, animere, filme og lage figurteater i sommerferien?Da bør du melde deg på vår sommerskole som arrangeres første og siste uka i skoleferien. Kursdeltakerne kan være fra 8 år til 16 år. Pris 1500,-

PÅMELDING TIL SOMMERVERKSTEDENE UKE 26 ELLER 33 

Til de av dere som var med forrige sommer; det vil bli nye opplevelser, nye gleder og mulighet for å få nye venner. Les om oss i lokalavisen Øyene –  KREATIVITET I BLOMST 

Velkommen til både nye og «gamle» elever!

Janne, Kim, Anne, Martin, Tuva, Guro, Henriette, Wenche og Vetle.

Færder kulturverksted skapte to kreative uker for til sammen 50 barn denne sommeren. Se bildene fra AVISA ØYENE her:

Kreativt sommerverksted på Tjøme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Film og bilder: Martin Eldøy